Филиалът на Центъра за спешна медицинска помощ в Якоруда ще

...
Филиалът на Центъра за спешна медицинска помощ в Якоруда ще
Коментари Харесай

Община Якоруда ще получи високопроходима линейка

Филиалът на Центъра за незабавна здравна помощ в Якоруда ще получи високопроходима кола за спешна помощ, от която районът има изключителна потребност. Добрата вест заяви доктор Емил Тончев, претендент за депутат от листата на ГЕРБ-СДС за Благоевградска област на среща в Якоруда.
Той акцентира, че с тази облага се взема решение един сериозен проблем, защото в региона има отдалечени и мъчно налични обитаеми места и с новата кола за спешна помощ хората ще получават бърза и навремена помощ. Очаква се автомобилът, закупен в осъществяване на план „ Подкрепа за развиване на системата за незабавна здравна помощ ”, финансиран по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 “, да е разполагаем на незабавната помощ до края на месец май.
„ Поехме този ангажимент към хората от този край и го изпълнихме, ще продължим да се грижим за всяко обитаемо място и да работим в полза на жителите на нашата област ”, сподели още доктор Тончев.
Кандидати за народни представители на ГЕРБ-СДС и регионалният координатор на партията и евродепутат Андрей Новаков се срещнаха и с поданици на селата Бел камен и Бунцево.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР