FileZilla е клиент за FTP с отворен код (под GPL

...
FileZilla е клиент за FTP с отворен код (под GPL
Коментари Харесай

FileZilla 3.28.0 RC1 / 3.27.1 Final

FileZilla е клиент за FTP с отворен код (под GPL лиценз). Освен бързото развиване, това му носи и още едно преимущество – качеството на програмата. Налице е цялостна поддръжка на Drag & Drop за трансфериране на файловете, както и на връзка през прокси сървър и firewall и многоезичен интерфейс.

FileZilla е стратегия за качване и събаряне на файлове към- и от FTP уебсайт, сървър или хост. Програмата разрешава трансфер на файлове и навигиране в папки, уеб уеб сайтове и вашия компютър. FileZilla ви дава опция да качвате няколко файла на един път. Тази стратегия е подобаваща за вас, в случай че желаете постоянна стратегия за FTP прехвърляния, която да не ви бърка в джоба.

FileZilla се характеризира с това, че дребна, само че разполага с задоволително доста благоприятни условия, като да вземем за пример това да съхранява информация за връзките, които осъществявате, дружно с имената и паролите, с които влизате. Също по този начин разполага с файлов управител, опция за обособена конфигурация на разнообразни отдалечени папки, висока степен на сигурност, поддържане на връзката, разнообразни режими на прекачване на данните и други забавни варианти. Лиценз: Безплатен (Open Source) .
Промени в FileZilla 3.27.1 Final:
Fixed vulnerabilities:
Change client identification string if connecting with SFTP due to OpenSSH disregarding the supported ciphers announced by the client, resulting in less secure algorithms being chosen by OpenSSH.
Bugfixes and minor changes:
MSW: Improve handling of NTFS reparse points
MSW: If running the installer with /S, previous versions where not uninstalled prior to the new version being installed
MSW: The installer can be run with /quiet for a semi-silent installation
OS X, *nix: Potential fix for a rare crash if changing local directories while the local directory list is being updated and vice versa.
Промени в FileZilla 3.27.1 Final:
New features:
Add “Close once” as queue completion action
Bugfixes and minor changes:
Fixed crash if FileZilla is forced to close, e.g. when the system is shutting down, while there are open dialogs
If the transfer queue asks for a password and the password dialog is canceled the queue processing is now stopped
OS X, *nix: Improve detection of invalid character encodings in local filenames
Fix potential crash expanding directory tree items while changing selections
#td_uid_40_59c4f19f0dbc6.td-doubleSlider-2.td-item1{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/fz3_win_main-80x60.png) 0 0 no-repeat}#td_uid_40_59c4f19f0dbc6.td-doubleSlider-2.td-item2{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/fz3_win_rtl-80x60.png) 0 0 no-repeat}#td_uid_40_59c4f19f0dbc6.td-doubleSlider-2.td-item3{background:url(https://www.kaldata.com/wp-content/uploads/2016/11/fz3_win_sitemanager-80x60.png) 0 0 no-repeat}Екрани1 от 3
Официална страница
Изтегли: FileZilla 3.27.1 Final 32-bit (6.12 MB)
Изтегли: FileZilla 3.27.1 Final 64-bit (6.40 MB)

Изтегли: FileZilla 3.28.0 RC1 32-bit (6.12 MB)
Изтегли: FileZilla 3.28.0 RC1 64-bit (6.40 MB)
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР