ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Мъж от Филаделфия няма да бъде съден

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Мъж от Филаделфия няма да бъде съден
Коментари Харесай

Мъж от Филаделфия няма да бъде съден повторно за стрелба, която го прати в затвора за 12 години на 17

ФИЛАДЕЛФИЯ (АП) — Мъж от Филаделфия няма да бъде съден наново за пукотевица през 2011 година, която рани четирима души, в това число 6 -годишно момиче и го изпрати в пандиза за повече от десетилетие на 17-годишна възраст, разгласи прокурор в понеделник.

Съдия затвори делото против C.J. юристът на отбраната на неговия развой през 2013 година е непълен и доказателствата са „ тънки “. Райс излежаваше присъда от 30 до 60 години затвор, до момента в който не беше освободен на фона на решението на федералния съд в края на предходната година.

Делото беше публично прекъснато в понеделник, откакто окръжният прокурор Лари Краснер реши да не го преглежда още веднъж. Въпреки че сподели, че множеството от 45-те оневинения, които неговата работа е защитавала, са били по-ясни случаи на непорочност, той откри нов взор към доказателствата в тази ситуация на Райс за по-нюансиран.

„ Делото попада в тези към 15% (случаи за оневиняване), за които считаме, че е мъгляво “, сподели Краснър на конференция, където към него се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР