ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Април е и следсезонът се очертава за

...
ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Април е и следсезонът се очертава за
Коментари Харесай

Philadelphia 76ers са готови да започнат нов плейоф с болен Joel Embiid

ФИЛАДЕЛФИЯ (AP) — Април е и следсезонът се обрисува за 76ers, което в действителност значи единствено едно нещо във Philadelphia: Joel Embiid има работа с някакъв тип на страданието.

Един от великите в играта, Ембийд е постигнал съвсем всичко, което би трябвало да се направи в НБА. Той е MVP. Двукратен първенец с гол. Седемкратен участник в Мача на звездите. През този сезон Ембийд даже означи 70 точки в един мач.

Да, достиженията на Ембийд през сезона го направиха заслужен за оптимални контракти и олимпийски тимове и всички други плячки, които вървят с разцъфтяването му в един от най-задължителните -гледайте играчи в НБА.

Но още веднъж е време за плейофи и това е сезонът, в който нещата за Ембид стават рискови. 7-футовият претърпя травми от деня, в който беше свикан, и ситуацията е същото през този сезон. Миналата седмица той поправя хирургически ремонтираното си ляво коляно и до момента в който треньорът Ник Нърс очакваше неговият огромен човек да излезе в сряда вечерта в мача против Маями, ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР