Филаделфия 76-ърс реши да прекрати преговорите за трансфер на недоволната

...
Филаделфия 76-ърс реши да прекрати преговорите за трансфер на недоволната
Коментари Харесай

Хардън пак бойкотира подготвителния лагер

Филаделфия 76-ърс реши да приключи договарянията за трансфер на недоволната звезда Джеймс Хардън, откакто не е получено предложение, което да ги удовлетвори, оповестява Адриан Войнаровски. 

" Според източници Хардън е неудовлетворен от президента на Сиксърс Дарил Мори поради неналичието на предложение за дълготраен контракт с усъвършенствани условия, а тимът рискува идването на Хардън на подготвителния лагер да докара до всичко друго, само че не и шампионска настройка ", написа Войнаровски. 

Хардън сега е на турне в Китай, откъдето атакува непосредствено генералния мениджър на 76-ърс Дарил Мори. Гардът и Мори преди този момент бяха дружно в Хюстън.

" Дарил Мори е измамник и в никакъв случай няма да бъда част от организация, от която той е част. Нека повторя това: Дарил Мори е измамник и в никакъв случай няма да бъда част от организация, от която е част. "

Самият баскетболист желае да премине в състава на ЛА Клипърс, където да се събере с Кауай Ленард, Пол Джордж и Ръсел Уестбрук. Въпреки че Филаделфия спря договарянията с калифорнийци, гардът едва ли ще облече екипа на Филаделфия при започване на новия сезон. Той възнамерява да не се появи на подготвителния лагер, откакто молбата му за трансфер не беше почетена. 

Хардън към този момент е изпадал в сходна обстановка през 2020 година, когато към момента беше част от Хюстън Рокетс. Недоволен от състава на отбора, той пожела трансфер в тим, който може да спори за трофея “Лари О’Брайън ”. Тогава освен се появи със забавяне за лагера на " ракетите ", само че беше и с наднормено тегло. В последна сметка Хардън беше пратен в Бруклин Нетс през зимата на 2021 година

Във Филаделдия пък към този момент са си патили от недоволна звезда. Хардън дойде в отбора през предходната година след договорка, която прати Бен Симънс в Бруклин. Симънс беше определен под номер 1 в драфта от 76-ърс през 2016 година Австралиецът отхвърли да играе за Филаделфия и пожела да премине в различен тим, като цитира проблеми с менталното здраве.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР