ФИЛАДЕЛФИЯ — Двама 18-годишни бяха арестувани при стрелбата в осем

...
ФИЛАДЕЛФИЯ — Двама 18-годишни бяха арестувани при стрелбата в осем
Коментари Харесай

Двама 18-годишни са държани под гаранция от $2 милиона при стрелба на автобусна спирка във Филаделфия, при която бяха ранени 8 тийнейджъри

ФИЛАДЕЛФИЯ — Двама 18-годишни бяха задържани при стрелбата в осем гимназии във Филаделфия възпитаници на автобусна спирка миналата седмица и управляващите откриха изцяло заредено, изцяло автоматизирано оръжие, което подхожда на доказателствата, открити на мястото, оповестиха те в понеделник.

Още двама обвинени към момента се търсят, управляващите споделих. Стрелбата в сряда следобяд беше четвъртата за четири дни, засягаща транспортната система на града.

Откриването на участващата открадната кола единствено часове по-късно оказа помощ на полицията да заподозре Джамал Тъкър, който се съобщи в петък, оповестиха от полицията. В събота те споделиха, че федералните чиновници са претърсили място, обвързвано с Аниле Бъгс, и са разкрили.40-калибър Glock, който подхожда на гилзите, открити на мястото на престъплението.

И двамата младежи сега са изправени пред едни и същи обвинявания, в това число опит за ликвидиране, усложнено нахлуване, закононарушения с оръжия и други об...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР