ФИЛАДЕЛФИЯ – ЛГБТК+ активистка в общността на Филаделфия е обвинена

...
ФИЛАДЕЛФИЯ – ЛГБТК+ активистка в общността на Филаделфия е обвинена
Коментари Харесай

ЛГБТК+ активистката от Филаделфия Кендъл Стивънс е обвинена в изнасилване на две непълнолетни: източници

ФИЛАДЕЛФИЯ – ЛГБТК+ активистка в общността на Филаделфия е упрекната в обезчестяване на две малолетни, откакто преди този момент е била жертва на принудително нахлуване през 2020 година, споделят източници пред FOX 29.

Длъжностни лица споделят, че Кендъл Стивънс, на 37, е задържана и упрекната в обезчестяване, несъзнателно нахлуване, непочтено отношение към малолетни, покваряване на малолетни, нелегално нахлуване против малолетни и несъзнателно девиантно полово съприкосновение.

Стивънс е същата жена, която оцеля след брутално закононарушение от ненавист в дома си в Пойнт Бриз на 24 август 2020 година, в което нападателят Таймеша Уеринг се призна за отговорен в тежко нахлуване и скрит план.

Според прокуратурата, Уеринг е наказан на 11,5 до 23 месеца домакински арест с електронно наблюдаване, без право на условно освобождение до 18 месеца домашно задържане, както и 120 часа общественополезен труд, извинително писмо до Стивънс и довеждане докрай на следена от съда стратегия за ръководство...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР