Фил Джоунс ще погледне с любов 12-те години в Манчестър

...
Фил Джоунс ще погледне с любов 12-те години в Манчестър
Коментари Харесай

Фил Джоунс с емоционално сбогуване с Манчестър Юнайтед

Фил Джоунс ще огледа с обич 12-те години в Манчестър Юнайтед, макар че призна за " сложни дни " в борбата си с травми, откакто беше оповестено, че ще напусне клуба през лятото.

31-годишният състезател ще напусне " Олд Трафорд " след приключване на контракта си, откакто беше преследван от контузии през по-голямата част от престоя си.

Защитникът, който се причисли от Блекбърн през 2011 година, игра 229 пъти, вкара 6 гола за Юнайтед и им оказа помощ да завоюват една купа във Висшата лига, ФА Къп и Лига Европа.

Джоунс, който към момента не е решил дали ще продължи да играе и съобщи в отворено писмо в обществената мрежа Twitter:

„ Винаги е мъчно да напуснеш клуб. Вече го направих с Блекбърн, преди всички тези години, когато бях единствено на 19, само че можех в никакъв случай не си показва какво ще последва.

Времето ми в Юнайтед беше необикновено. Не е време да скърбя. Време е да погледна напред, за мен и моето семейство, и да бъда благополучен, че съумях да изживея една фантазия в Юнайтед. Винаги мога да кажа на моето семейство и другари, че не доста хора могат да играят за този клуб, постоянно да съм в неговата история и да мога да виждам обратно с толкоз щастливи мемоари. “

Джоунс не е играл повече от година и има единствено 13 изяви от началото на сезон 2019/20 и разкри тежките травми, които са му попречили. „ Иска ми се да можех да играя повече. Иска ми се да можех да дам повече на многото съотборници, с които играх дружно.

Ще кажа от дъното на сърцето си, направих всичко, което можах. Направих всичко, което медицинският екип изиска от мен.

Никога не съм оставял камък необърнат в устрема си да изживея фантазията си и да имам опцията да съставлявам Манчестър Юнайтед на терена. Прекарах няколко сложни дни надалеч от фамилията си, лекувах се и се възстановявах надалеч от всички, възстановявах се надалеч от подготвителното игрище, към която обезверено желаех да се върна.

Изживях една фантазия в най-големия клуб в света. Играх за Англия в огромни шампионати. В Юнайтед завоювах титли, най-много Висшата лига под управлението на сър Алекс през последния му сезон. “

Letter to the fans.
— Phil Jones (@PhilJones4)
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР