Фики загуби позициите си във фолка, но за капак се

...
Фики загуби позициите си във фолка, но за капак се
Коментари Харесай

Крах в поп-фолка: Фики стана за смях с тази СНИМКА

Фики загуби позициите си във фолка, само че за похлупак се елементарни и с мускулестото си телосложение. На живо артистът е отпрал страшни сланинки, които на фотоси прикрива благодарение на фотошоп.

Синът на Тони Стораро е прочут с обработването на фотосите си и дружно с колежката му Андреа нееднократно са ставали за смях след недовиждане на пипнатите от тях снимки. Такъв е и последният образец с Фики, който стана обект на хиляди насмешки поради аматьорска работа с фотошоп.



Изпълнителят на " Бум " е решил да изтъни талията си благодарение на стратегия. Явно обаче е решил да се стисне, поради неналичието на участия, и вместо да си заплати на експерти, се учи самичък да обработва фотосите си.

Крайният резултат е жалък. Толкова аматьорска работа не сме виждали даже при Андреа, която се преобразява цялата благодарение на специфични стратегии и филтри. На Фики му се желае да скрие шкембето, само че единствено със замазване не става. На живо феновете му остават шокирани от разликата сред фотоси и нескрито, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР