Фики Стораро за кратко се превърна в един от най-слушаните

...
Фики Стораро за кратко се превърна в един от най-слушаните
Коментари Харесай

Фики издаде деня на сватбата си Гюлджан и обяви Галена ще е добра орисница на брака ми

Фики Стораро за малко се трансформира в един от най-слушаните попфолк реализатори. Кариерата му потегля от сполучливия му дует с неговия татко Тони Стораро. Следва още по-голям гърмеж с песента „ Кой “ в дует с Галена и нещата му се подреждат. Може да се похвали с безчет предложения за участия, като едвам съумява да поеме всички оферти. Фенската му публика се усилва след всяка издадена ария. За огромно страдание на женската публика мускулягата се сгоди преди два месеца. Подготвя и женитба, която трябваше да се състои на 10 октомври. Датата плъзна из всички медии и Фики признава пред нашата медия, че в действителност са я отменили за 18 октомври, само че резервира в загадка мястото на събитието. Иска да резервира този празник за себе си и своето семейство и другари. Ето какво обаче показа за читателите на „ ШОУ “: - Фики, при започване на август публично се сгоди за твоята другарка Гюлджан, само че май желанията ти бяха това да се случи без непотребен звук, нали по този начин?
- Да, това беше доста специфичен миг, обвързван с нашата вяра, и не желаех да става публично притежание. Когато й допуснах брак, самичък го разгласих във Facebook. Никога не съм крил нищо от феновете ми, само че считам, че въпреки да съм обществена персона, има някаква граница, която не би трябвало да се минава.


Галена е “виновницата” за запознанството му с Гюлджан

- Всеки ден излизат нови дати за идната женитба. Ще издадеш ли по кое време и къде ще си кажете заветното „ Да “?
- Да, имаше някакви предварителни спекулации по тематиката, чух няколко разнообразни дати... Истината е, че с Гюлджан ще се оженим на 18 октомври.

- Галена и Галин ли ще ви кумуват последно? Защо се спря на тях?
- Да, поканихме ги публично за кумове и сме доста щастливи, че одобриха. Нямаше по-подходящ човек от Галена, въпреки всичко тя видя първа Гюлджан, тя беше „ виновницата “ за нашето запознанство на това съдбовно общо присъединяване в Брюксел. И като цяло Галена постоянно ми е на кадем, тъй че съм сигурен, че ще бъде добра орисница на брака ни.

- Кои сътрудници би поканил на сватбеното празненство?
- Ще поканя много сътрудници от България и от чужбина.

- Баща ти ли е най-големият ти образец в живота? С него ли споделяш и искаш препоръки?
- Да, татко ми постоянно е бил мой кумир, другар и консултант. Аз му се удивлявам за всичко, което е постигнал, в това число и за фамилията, което е основал, тъй че и в това отношение той ми е образец.

- Покрай кариерата на Тони Стораро несъмнено си видял хубавото в тази специалност, само че и неприятното. Имаше ли миг, в който да се замислиш дали да тръгнеш по неговите стъпки?
- Не. Талантът е предопределение и орис, не можеш да избягаш от нея. Освен това считам, че всяка специалност си има своите положителни и неприятни страни, тъй че с каквото и да се занимаваш, ще срещаш както задоволство и удача, по този начин и негативизъм и проблеми. Аз обаче просто
не си представям да се занимавам с друго с изключение на с музика.

- Когато един от родителите ти е известен, е доста по-трудно да се наложиш в шоубизнеса, само че ти съумя с лека ръка. На какво се дължи това?
- На гения ми, на усилена работа, на доза шанс и най-много на това, че аз виждам доста положително на живота и по тази причина той ми отвръща със същото. Никога не потеглям към нещо с концепцията или страха, че може да се проваля. Затова нещата ми се получават. И с Божията помощ, несъмнено!

- Вярваш ли, че Бог ти оказва помощ да вървиш напред и да крачиш по този начин решително по пътя на славата?
- Да, сигурно. Аз съм доста набожен. Така съм учтив.

- Имаш ли към този момент куриозни случки от участия?
- Имам всевъзможни случки от участия, не знам дали са куриозни, или са в реда на нещата. Нормално е, след 2 часа през нощта и няколко напитки хората се отпускат.


Галена и мъжът й ще кумуват на Фики

- Гледам фотоси от изявите ти и виждам, че си в страхотна форма и самоуверено мога да кажа, че имаш крайници. Явно си взел под внимание подигравките и си почнал да тренираш и тази част?
- Винаги съм упражнявал и за горната, и за долната част на тялото. Просто от клипа с татко ми потегли тази задявка и нали знаете приказката: „ Като кажат, че сестра ти е еди-каква си, иди доказвай, че нямаш сестра. “ Моята орис е наред с триумфите
около мен да се развихрят някакви “сензации”
Това е тази отрицателна страна на специалността, за която говорихме. Но аз съм си приел ориста и се старая да не обръщам внимание на тези неща.

- Какво да чакаме от теб в бъдеще? Ще чуем ли ария на британски или се отхвърли да експериментираш с непознатите езици?
- На този стадий не планувам такава, в този момент приготвям сингъл на български, в попфолк жанр. Но отрицателните мнения към „ Is This Love” не биха ме отказали да пея на британски или на други езици. Хората, които в действителност схващат от музика, оцениха тази ария. Останалите не ме интересуват.
Наскоро се срещнах с продуцент от Испания. Той беше изискал да се забележим, не знаеше нито едно име на мои сътрудници, само че за мен схванал около „ Is This Love”. Каза, че в случай че съм я бил пуснал там, е щяла да стане шлагер сигурно. В последна сметка си стиснахме ръцете да работим дружно по един план. Така че в никакъв случай не знаеш кое какво ти носи в живота. Правят му восъчна фигура Наскоро Фики разбуни духовете, откакто показа в обществената мрежа фотос, на който театралничи до американския артист Ал Пачино. Феновете му бързо схванаха какво свързва изпълнителя на „ Пайнер “ с холивудската звезда, а точно музеят „ Восъчни фигури “, който се намира във Варна.
Близо 30 световноизвестни персони имат свои фигури в музея, не липсват и модерни известни български лица, а идващите ще бъдат на Фики и Тони Стораро.
Почитателите на попфолка скоро ще могат да видят татко и наследник Стораро измежду фигурите на другите звезди.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР