Фики Стораро, с помощта на своя баща — Тони Стораро

...
Фики Стораро, с помощта на своя баща — Тони Стораро
Коментари Харесай

Мъжете Стораро с уникален подарък за Гюлджан

Фики Стораро, благодарение на своя татко — Тони Стораро направи извънредно блага изненада на своята брачна половинка Гюлджан. Двамата реализатори ѝ подариха ария, която озаглавиха „ Моята жена “.

Парчето, отдадено на хубавата Гюлджан, е вторият им взаимен план, след сингъла „ Кажи ми като мъж “, който двамата записаха в самото начало на професионалната кариера на младоженеца.



„ Идеята беше обща и доста искахме да изненадаме брачната половинка ми на сватбата, само че около многото задължения към подготовката на тържеството, не успяхме да се оправим. Може би стана по-добре, тъй като тогава по този начин или другояче имахме доста вълнуващи моменти, а по този начин продължаваме да си сътворяваме прелестни страсти. Все отново още сме в меден месец “, споделя Фики.



Той добавя, че въпреки песента да е отдадена на Гюлджан, той желае да я подари и на всички влюбени двойки, които преди малко са се оженили или им следва да създадат тази значима крачка в живота си.

„ Всички непрекъснато ни питаха по кое време ще създадем нов дует и аз отговарях, че когато намерим подобаващата ария или пристигна времето за това. Ето че по този начин и стана. Този път към нашия тандем се включи и Устата с ефектна рап част, за което му благодарим “, споделя Тони Стораро.



Както в „ Кажи ми като мъж “, по този начин и в „ Моята жена “, татко и наследник си приказват, Фики споделя, а Тони му дава препоръки и непроменяемо го поддържа. Само че в първия план се приказва за любовната тъга, която младият реализатор изпитва към несъответствуваща партньорка, а в този момент лирическият воин към този момент е намерил същинската си половинка, с която ще показа живота си.



И историите, и връзките сред двамата са изцяло действителни.

Музиката на „ Моята жена “ е арменска. Текстът е написан от Петя Радева, а аранжиментът е на Теодор Ташев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР