Фики Стораро призна официално в социалните мрежи, че вече не

...
Фики Стораро призна официално в социалните мрежи, че вече не
Коментари Харесай

Фики се разведе с Пайнер по взимно съгласие

Фики Стораро призна публично в обществените мрежи, че към този момент не работи за музикалния колос „ Пайнер “, като по този метод удостовери слуховете, които витаят от няколко дни насам. “ Приятели, след съвсем 9 години взаимна работа с Пайнер Мюзик пътищата ни се разделят по взаимно единодушие. Пайнер беше моята първа музикална компания, там се построих като експерт, постигнахме доста триумфи дружно, два пъти станах Певец на годината, издадохме дебютния ми албум и редица шлагери, участвах в турнета и огромни концерти...

Но към този момент е време да стана по-самостоятелен, а и музикалната конюнктура в България доста се промени. Благодаря на господин Митко Димитров и целия екип на Пайнер и телевизия Планета за всеотдайността, постоянно ще вардя топли усеща към тях! Сега ме чакат нови хоризонти. Следете обществените ми мрежи, с цел да научавате всичко ново към мен от първо лице.

Още преди два дни на формалния уебсайт на компанията към този момент не можеше да се откри информация за участията на сина на Тони Стораро. към този момент не излиза наяве по кое време и къде ще пее синът на Тони Стораро, само че почитатели го поучават да се трансферира в „ Алфа мюзик “. Hotnews.bg напомня, че от компанията си потеглиха маса известни артисти още с началото на коронакризата, отпред с Деси Слава.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР