Фики Стораро и баща му Тони си спретнаха щур купон

...
Фики Стораро и баща му Тони си спретнаха щур купон
Коментари Харесай

Фики Стораро в центъра на горещо парти, а компанията му е повече от интересна

Фики Стораро и татко му Тони си спретнаха щур ваучър с някогашния на Гери-Никол - ММА боеца Дани Илиев. В последно време Фики е много неактивен в обществените мрежи, а когато показа нещо, то е най-вече спонсорирано, което несъмнено не се харесва на част от почитателите му.

Е, в този момент те останаха малко по-доволни, тъй като в Instagram се появиха сторита, от които научихме, че Фики е купонясвал дружно с татко си и Дани Илиев, който имаше рожден ден.

Виж още: Пакост или лакомство? Алекс Петканова и Джулиана Гани май се готвят и за двете!

Явно звездното семейство има зелен документ, щом не се бои да се смесва с тълпата, пишат разнообразни издания, а мотивът за празненството беше точно рожденият ден на спортиста, който събра близки и другари в столицата. Певците са били и посетители, и изненада за останалите присъстващи. Припомняме, че Дани Илиев беше гадже на Гери-Никол. Тяхната връзка стартира бързо, само че и завърши по същия метод.

Певицата е признавала, че Дани бил ревностен, само че го обичала доста и успяли да запазят положителните си взаимоотношения, а доказателство за това е, че тя не е изтрила общите им фотоси от профилите си, както нормално вършат известните, когато скъсат с половинката си.

Виж още: С теб сме, Сашке! 10 неща, които евентуално не знаете за легендата на родния фолк

Изображение: https://www.instagram.com/fikistoraro/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР