„Фики Стораро го играе влюбен в жена си, миналия февруари

...
„Фики Стораро го играе влюбен в жена си, миналия февруари
Коментари Харесай

Тони и Фики Стораро въртят млади гаджета – приятелки

„ Фики Стораро го играе влюбен в жена си, предишния февруари стана баща и сякаш беше доста благополучен. Само година по-късно обаче към този момент съществено е вдлъбнат по русата хала Елена Георгиева, която се подвизава във фейсбук като Ellein Georgieva. Страхотна кокона е, не може да си изкривявам душата, само че има толкоз женско лукавство, че може да разбие фамилията на монах-отшелник”, явен бе информаторът.

Бащата на палавника – остарялата зурла на фолка Тони Стораро, не се дава на любовния фронт и също върти извънбрачна спекулация. Оказа се, че чалга идолът кръшка на брачната половинка си Валя с другарка на любовницата на сина си. Източникът ни удостовери, че Тунчер Фикрет Али, както е името му по паспорт, постоянно разтяга пружината с брюнетката Антония Налбантова, също пловдивчанка. Остава тайнственост по какъв начин татко и наследник са се срещнали с палавите приятелки Елена и Антония, само че се приказва, че двамата постоянно си намирали мотив да се измъкнат по незабавна работа, с цел да се насладят на новите си секси завоевания. Обикновено обяснявали на дамите си, че излизат по работа.

Фамилният Содом и Гомор, заформен от Стораро –старши и младши, се добавя от брата на Тони – Али, който е завъртял главата на трета секс бомба от компанията на Елена и Антония. Малко известният за необятната аудитория роднина на Тунчер обеня флуиди и усеща с Кристина Кръстева (няма нищо общо с известната журналистка със същото име, б.ред), още веднъж брюнетка с много свободен морал. „ Знае се, че трите шантонерки са попаднали в комплект в обкръжението на семейството Стораро и по този начин тримата родственици се хванали на любовните въдици”, отсече осведоменият с шекспировата драма. Преди три години медиите гръмнаха, че Човека глас, както почитателите на лекия род назовават Тони Стораро, има съществено гадже – 22-годишната тогава русокоската Йоана. Студентката съумяла да завърти главата на артиста и го следвала непроменяемо на всичките му участия. Пищната мацка даже не се опитвала да скрие връзките си с известния артист и го гушкала пред всички по кръчмите. Тогава артистът извади шанс и дългогодишната му брачна половинка Валя елементарни прегрешението, без да подава молба за бракоразвод. Дали и този път ще изтегли дългата съчка, следва ида научим.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР