Фики Стораро е любимец на публиката в последните години е

...
Фики Стораро е любимец на публиката в последните години е
Коментари Харесай

Фики Стораро: За този момент загърбвам попфолка

Фики Стораро е любим на публиката в последните години е благополучен, че съумява да реализира една от огромните си фантазии. Хитовият реализатор приготвя своя дълго чакан концерт с поп и рок шлагери, който ще се състой на 19 ноември.

“Винаги съм си мечтаел да имам лична група, с която да мога да обикалям и да пея точно тъкмо тази музика, с която съм откърмен. И доста се веселя, че тази моя фантазия се реализира с доста труд. За този миг загърбваме попфолка. На 19 ноември няма да има нито доза попфолк " – описа той пред bTV.

През 2023-а изпълнителят ще направи 10 години, откогато е на сцена. За това време той е научил, че би трябвало да бъде доста порядъчен и да не се отхвърля от фантазиите си.

“Не е по никакъв начин елементарно да се балансира сред музиката, кариерата и фамилията. Не би трябвало да има разделяне, всичко би трябвало да е вкупом и да върви ръка за ръка. Аз доста се веселя, че имам страхотна брачна половинка. Винаги я поддържам, както и тя мен. Това са най-важните неща, мисля в едно семейство, с цел да е сплотено " – признава изпълнителят.

Фики Стораро е целенасочен и с твърдоглав труд съумява да развива както гения си, по този начин и характера си.

“Надявам се да давам добър образец на младите, които са ми фенове и следват моя път. Просто единственият метод да вървиш напред, е да бъдеш твърдоглав, да бъдеш добър, колкото се може с хората, да не ги обиждаш, да не ги нараняваш. Това е доста значимо в днешно време, а тези неща се не помнят " – счита фолк идолът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР