Фики се радва на голям успех с новото си парче

...
Фики се радва на голям успех с новото си парче
Коментари Харесай

Щастливият Татко Фики Стана Милионер

Фики се радва на огромен триумф с новото си парче „Аз измръзнах“, което мина 1 милион гледания в YouTube за две денонощия, видя Secret.bg.

Мнозина споделиха, че парчето им е харесало от първо слушане, а по тази причина е оказал помощ и текстът, в който са се разпознали.

Проектът, който беше показан в Деня на влюбените, е отдаден на онази обич, която е толкоз мощна, че не се предава пред нищо и при която всеки мирис без другия боли. Любов, водеща до полуда, изгаряща и копнееща за един-единствен взор, каквато й да е неговата цена. Песента се споделя “Аз измръзнах ” и е кавър на турската “Senden Sonra ”.

Любимата на Фики във видеото е моделът Стелияна Иванова. Красавицата от Пловдив има магнетични естествено сини очи, които по сюжет артистът би трябвало да нарисува с пясък. Изненада за екипа на снимачната площадка се оказва, че младият Стораро е добър художник и пресъздава едно към едно цялото лице на момичето, което поставя финалния кадър на мини лентата.

Певецът е още по-щастлив откакто стана татко на дребния Тунчер преди ден. Броени часове откакто той проплака, щастливият баща остави бебето и Гюлджан, с цел да се срещне с почитателите си в столична дискотека .

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР