Фики продължава да печели симпатиите на хората. Не само със

...
Фики продължава да печели симпатиите на хората. Не само със
Коментари Харесай

Фики изненада със сръбска песен, ето кого почете

Фики продължава да печели благосклонностите на хората. Не единствено със своето сполучливо присъединяване в „ Като две капки вода “, където радва с разнообразни облици и песни, само че и с музиката, която показва и прави отвън формата.

Фолк артистът в този момент зарадва още веднъж правилните си почитатели в Инстаграм, като направи кавър на една от най-трудните песни от репертоара на починалия Шабан Шаулич.

Фики, който напоследък печели от ден на ден фенове, поради изключителните си превъплъщения в " Като две капки вода ", пресъздавайки облици на реализатори от разнообразни жанрове, в този момент още веднъж изненада.

Виж още:

Към неповторимото осъществяване, Фики показа:

" Намираме се в сложна обстановка, само че не трябва да разрешаваме на неприятните мисли да ни превземат. Аз ги пъдя с песни. С тази уважавам гения и паметта на незабравимия Шабан Шаулич. Поздрав за всички фенове на сръбската музика! ".

Изпълнението събра доста положителни коментири. 

Тази седмица в Капките, Фики показа различен балкански любим, а точно Тоше Проески и неговата класика Nesanica.

Следващата седмица Фики ще ни зарадва в " Като две капки вода " с нещо още по-интересно и друго - гальовен дует на Хилда Казасян и Тодор Колев.

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР