Фики, който победи в последния сезон на „Като две капки

...
Фики, който победи в последния сезон на „Като две капки
Коментари Харесай

Лъсна дупето на Фики

Фики, който победи в последния сезон на „ Като две капки вода”, имаше съществено приключение по време на осъществяването си. Hotnews.bg напомня, че синът на Тони Стораро влезе в облика на Лайнъл Ричи и бе облечен в късо кожено яке и панталони с паднала талия, които обаче му изиграха неприятна смешка. Сядайки зад рояла, на който свиреше съгласно сценографията, задните елементи на артиста се демонстрираха и бяха видени от феновете още в началните секунди на осъществяването му.



Режисьорът на предаването обаче, като същински експерт, незабавно се усети за гафа и спря да подава този проект с камерата, като акцентира на физиономията на Фики.



Все отново B-страната му лъсна още един път по време на осъществяването на песента Hello, която беше избор на спечелилия за сезона. “За мен беше магическо прекарване!



Когато човек влага цялата си сила и сърце в това, което прави, се увенчава с триумф! Щастлив съм, че това шоу ми даде опция да се разпростра и да печеля утвърждението на публиката и уважаемото жури “, показа изпълнителят, който завоюва безапелационната поддръжка на феновете.

фотоси:фейсбук като две капки вода и hotnews.bg
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР