Фики и Емрах изобщо не се притесняват да бъдат максимално

...
Фики и Емрах изобщо не се притесняват да бъдат максимално
Коментари Харесай

"Фики ми направи акция "респект", аз го центрирах в... слабините": Емрах със скандални признания

Фики и Емрах въобще не се тормозят да бъдат оптимално откровени и между тях, и пред камерата. Музикалната им кариера несъмнено ги е направила доста отворени към света. Очевидно е, че двамата са доста близки и разликата в годините въобще не е фактор за тях. 

Виж още: „ Когато луксът ме успокоява “: Благовеста Бонбонова се глези на плажа

Наследниците на именития поп-фолк реализатор Тони Стораро споделиха своята топ история особено за Vbox7. Малкото братче на Фики очевидно много го е дразнел още от дребен и по всевъзможни способи се е опитвал да го комплексира. Е, Емрах много си е просел шамарите поради обстоятелството, че не е имал никакво почитание към близките. 

Виж още: Лято на високи обороти! Преслава тежкарее с кола за половин милион

По време на един от опитите на Фики да укроти малко Емрах, изпълнителят на „ Отпусни се “ получава свиреп удар в слабините и напряко се срутва на земята от болежка. От играчка постоянно следва плачка. От своя страна Емрах е направил следващата детинска нелепост – заключил се е в стаята си за цели 10 часа, само че пък това несъмнено го е избавило от огромните ръце на Фикрет. Ето по какъв начин двамата са изразявали братската си обич един към различен, когато са били по-малки. 

Изображение: https://www.instagram.com/emrastr/, https://www.instagram.com/fikistoraro/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР