Фики е сред изпълнителите, около които никога няма скандали. Е,

...
Фики е сред изпълнителите, около които никога няма скандали. Е,
Коментари Харесай

Любовта е много гадно нещо: Фики в нова изповед, разделиха ли се с жена му?

Фики е измежду изпълнителите, към които в никакъв случай няма кавги. Е, оставяме в предишното несъмнено " Издислав " и драмата дали тренира краката си - това бяха дреболии. Но той няма любовници, не взима опиати, не кара с превишена скорост.

Затова откровено се притеснихме, когато видяхме видеото по-долу:

" Любовта е доста гадно нещо ", припява Фики дружно с брат си Емрах. Е, за благополучие става въпрос за следващото артиситчно преобразяване на Фики, който постоянно е доказвал, че артистичният му облик е много друг от това кой е той в реалност.

Виж още: Предколеден ъпгрейд: Новата на Благо Джизъса с бели зъбки като неговите, броила 20 бона

Вероятно точно по този начин, " Любовта е доста гадно нещо ", ще се споделя песента на братята Стораро, която ще се появи в края на месеца. Това ще е много забавен план, поради, че братята Стораро нямат до момента обща ария. 

И както казахме, за Фики артистичните превъплъщения са нещо напълно обикновено. Точно това загатна той в коментар под последната му ария, която стана цялостен шлагер. Разбира се, че става въпрос за " Чупки в кръста ", като под видеото остави следния коментар:

Виж още: Мацка с идея: Яница от " Един за различен " на война с педофил, подвигна полицията на крак 

" Всички сме ценители на стойностната музика и това е супер. Но когато сме с другари, на маса, забравяме, че “аз такива неща не чувам ”, тъй като душата има потребност да се отпусне от време на време. Именно за тези случаи, за споделените моменти на развлечение без задръжки направих този кючек! "

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР