Фигуристката от клуб Ледени искри Симона Господинова спечели кратката програма

...
Фигуристката от клуб Ледени искри Симона Господинова спечели кратката програма
Коментари Харесай

Симона Господинова и Ники-Лео Обрейков най-добри в кратката програма

Фигуристката от клуб " Ледени искри " Симона Господинова завоюва късата стратегия на държавното състезание, провеждащо се в Зимния замък в София.

 Тарасова и Морозов завоюваха европейската купа по фигурно пързаляне
Тарасова и Морозов завоюваха европейската купа по фигурно пързаляне

Втори са Савченко и Масо

Господинова беше възнаградена с оценка от 38.71 точки. На второ място е Пресияна Димиторва от " Танци на лед Денкова-Стависки " с 33.15 точки, а на трето Светослава Рядкова от " Ледеми искри " с 29.36 точки.

Ники-Лео Обрейков се показа най-добре при мъжете. Състезателят на " Танци на лед Денкова-Стависки " получи 55.68 точки. Александър Златков от " Елит " е втори с 49.59 точки.

Александра Фейгин от " Танци на лед Денкова-Стависки " се показа най-добре при девойките до 14 години. Нейната оценка от 55.53 точки е извънредно висока по отношение на тези на конкутентките ѝ. Съотборничките от " Танци на лед Денкова-Стависки ", Кристина Григорова и Елиза Панчева получиха надлежно 39.85 точки и 31.84 точки.

При девойките трети клас отпред е Мария Илинова от " Ледени искри " с 30.60 точки. Ивелина Байчева от " Танци на лед Денкова-Стависки " е с 30.04 точки, а Елена Димитрова от " Елит " с 24.58 точки.

Васил Димитров се изяви при юношите втори клас. Фигуристът на " Танци на лед Денкова-Стависки " събра 54.46 точки. Радослав Маринов от " МТТ Академик " е с 50.65 точки, а Никола Златанов от " Фокстрот на лед " с 31.42 точки.

Състезанията не престават през днешния ден и на следващия ден в Зимния замък.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР