Фифо от Игри на волята 4 се очерта като любимец

...
Фифо от Игри на волята 4 се очерта като любимец
Коментари Харесай

В Люлин мацките му се лепят, а той избяга: Фифо от "Игри на волята" разтопи испанките

Фифо от " Игри на волята 4 " се очерта като любим на много дами, които го дебнат на всеки ъгъл. Наскоро една пойна птичка ни показа, че електроинженерът е посетил прочут фитнес център в Люлин, където мигновено е станал обект на женско боготворене.

Историята мълчи за последвали събития, само че очевидно Фифо не е бил надълбоко впечатлен от мацките на най-големия столичен квартал. 

Виж още: Великолепна! Кристиан Костов сподели сестра си и всички са влюбени в нея

29-годишният риалити воин избяга от родината, с цел да отиде на по-топло място. В Instagram Филип показа фотоси и клипчета, които са направени на стрийт фитнес в Барселона. На фрагментите Фифо тренира дружно с испанските батки, само че от меродавен източник разбрахме, че не една или две испанки са точили лиги по балканския красавец. 

Виж още: " Разтоварих се от ненужни неща ": Забъркаха Гришо и Лолита в невярност, ето каква е истината 

Наскоро в нета се появиха много палави фотоси от предишното на Филип. Оказа се, че той е взел участие в състезанието " Мистър София " през 2020 година Твърди се също, че е взел участие в сексуален конкурс, за който е снимал и палавата фотосесия тук:

Конкурсът може да се дефинира като мъжки аналог на " Мис Плеймейт ". Тогава обаче Фифо печели премията за най-хубаво тяло. Като гледаме сегашната му спортна форма, то елементарно би се класирал и на още сходни състезания за мъжка хубост.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР