- FIFA World Cup Daily, by Hisense ще се излъчва

...
- FIFA World Cup Daily, by Hisense ще се излъчва
Коментари Харесай

FIFA+ и Hisense ще въвлекат феновете в емоцията на FIFA World Cup Qatar 2022™ с шоуто FIFA World Cup Daily, by Hisense

- FIFA World Cup Daily, by Hisense ще се излъчва всекидневно от FIFA Fan Festival в Доха

- Caroline Moraes, Michael ‘Timbsy’ Timbs и Rachel Stringer ще бъдат водещи на предаването

- Знаменитости, инфлуенсъри и митове ще се обединят за шоуто, което ще съчетае международни разбори и локални репортажи от 32ма основатели на наличие от всички участващи народи.

FIFA+ с горделивост афишира старта на предаването FIFA World Cup Daily, by Hisense, предавано всекидневно от FIFA Fan Festival™ в Al Bidda Park в Доха, и сплотяващо звезди, инфлуенсъри и митове за преглед на игрите от деня.



В чест на световния образ на FIFA World Cup’s, шоуто ще има разтърсващ микс от световен и местен метод при правенето на програмата, коментирането и обзора на мачовете, разчитайки на 32мата основатели на наличие (по един от всяка страна-участник).

Шоуто ще се показва от екип от опитни водещи, отпред с Caroline De Moraes (Eurosport и BBC), Michael ‘Timbsy’ Timbs (COPA90), и Rachel Stringer, някогашен презентатор в EA Sports FIFA Global Series.



В епизодите с дълготрайност 25 минути, също по този начин ще употребява големият списък на FIFA+ и ще се обръща особено внимание на някои от най-великите и незабравими моменти от предишните турнири; ще включва живи и записани провокации, които да въвлекат даже умерените футболни фенове; и също ще даде на феновете вътрешен взор от FIFA Fan Park™ в Al Bidda Park, Доха.



Директорът на FIFA по Стратегия, Дигитализация и FIFA+, Charlotte Burr споделя: “FIFA+ съществува, с цел да сътвори нов тип страсти за почитателите, а шоуто FIFA World Cup Daily, by Hisense сигурно ще ги подсигури. Тъй като се предава непосредствено от FIFA Fan Festival в Доха и комбинира локално наличие с световни разбори, то ще сътвори всеобхватно представление за почитателите на стадиона и ще забавлява и въвлича всички, които гледат вкъщи. Това е вълнуваща стъпка, тъй като се обвързваме с наш търговски сътрудник в основаването на автентично наличие. ”



Шоуто е показано от Hisense, формален спонсор на FIFA World Cup Qatar 2022™ и е продължение на дълготрайните връзки на марката с FIFA.

“Ние от Hisense сме огромни футболни почитатели и сме сигурни в две неща “, сподели Alex Zhu, ВП на Hisense Group и Президент на Hisense International. “Първо, футболните почитатели не могат да се наситят на Световното състезание по футбол, по тази причина ние с наслада ще им доставим най-хубавия, най-всеобхватния и най-лесния достъп до стратегиите на FIFA World Cup.



“И второ, футболните почитатели желаят наличие, което усещат неповторимо за тях, за техните страни, за техните тимове и тяхната просвета. С помощта на звезди от целия свят, ще можем да осезаем тези магични моменти и да ги предоставим на феновете за съвършеното FIFA World Cup преживяване. ”

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР