ФИФА увери, че няма заплаха за сигурността по време на

...
ФИФА увери, че няма заплаха за сигурността по време на
Коментари Харесай

ФИФА увери, че няма заплаха за сигурността на световното в Русия

ФИФА увери, че няма опасност за сигурността по време на международното състезание по футбол в Русия. От организацията обявиха, че ще вземат всички нужни ограничения против футболните хулигани.

" Доверяваме се изцяло на механизмите и комплицираната идея за сигурност, създадена от съветските управляващи и локалния учредителен комитет. Купата на конфедерациите, която се организира в Русия предходната година, сподели, че високите стандарти по сигурността в Русия бяха изменени по подобен метод, че да дават отговор на естеството на сходни огромни спортни събития ", написа в изказването на ФИФА, представено от съветското издание " Спорт експрес ".

Повод за изявлението на международната футболна федерация са всеобщите вълнения сред почитателите на " Атлетик " (Билбао) и " Спартак " (Москва). Сблъсъците сред испанските и съветските хулигани в Билбао доведоха до гибелта на един служител на реда.

Служителят е взел участие в опитите за преодоляване на ситуацията. Той е примрял поради прекъсване на сърдечната и дихателната активност. Полицаят е бил закаран в болница, където още веднъж сърдечната и дихателната му активност са спрели и този път лекарите на са съумели да го спасят.

Медиите в Испания показват, че десетки съветски ентусиасти са били в основата на безредиците, почнали преди началото на дуела от 1/16-финалите в Лига Европа. Полицията е арестувала девет от тях, а други двама съветски хулигани са в болница със съществени контузии.

Осминафиналите в Лига Европа ще предложат три конфликта с съветски тимове, оповестени като рискови за сигурността. " Локомотив " (Москва) ще играе с " Атлетико " (Мадрид), ЦСКА (Москва) среща " Лион ", а немският " Лайпциг " е противникът на " Зенит ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР