ФИФА ще предприеме нужните действия, за да се справи с

...
ФИФА ще предприеме нужните действия, за да се справи с
Коментари Харесай

ФИФА започва проверка заради безценна икона, нахалник дърпа Меси

ФИФА ще предприеме " нужните дейности ", с цел да се оправи с нарушаванията на протокола на Световното състезание от страна на прочут готвач, който държеше златния трофей на терена, оповестиха от Световната футболна централа.

Главният готвач, който е прочут като Солт Бае и е виждан постоянно дружно с президента на ФИФА Джани Инфантино, се смеси с играчите на Аржентина и театралничи за фотоси след успеха им над Франция на финала на Мондиал 2022 в неделя в Катар. Турчинът, зализан и с дребна опашка, бе сниман десетки пъти, до момента в който се усукваше към първенците и най-много край златната купа. Снимките си той употребява за реклама на свое заведение в емирството.

Messi deserves another World Cup for not giving a single fuck about Salt Bae
— Bobby Reagan (@BarstoolReags)
 

ФИФА разказва трофея като " скъпа икона ", която " може да бъде допряна и държана единствено от доста подбрана група хора, която включва някогашни първенци от Световно състезание по футбол и държавни глави ".

" След инспекция ФИФА ще откри по какъв начин избрани лица са получили непозволен достъп до терена след церемонията по закриването на стадион " Лусаил " на 18 декември. Ще бъдат подхванати съответните дейности ", се споделя в изказване на централата.

Главният готвач, чието същинско име е Нусрет Гьокче, има ресторант в Доха. Турчинът беше постоянен посетител на ФИФА и имаше достъп до ВИП зоната по време на Световното състезание. Той постоянно разгласява фотоси и видеоклипове в обществените мрежи.

След успеха на Аржентина след осъществяване на дузпи против Франция на финала, той беше сниман да хваща ръката на капитана на международните първенци Лионел Меси на терена, с цел да притегли вниманието му. Аржентинската футболна звезда изглеждаше нервиран във въпросния клип, само че по-късно театралничи за фотография, която готвачът публикува в Инстаграм.

Съвсем друг бе Лео, когато при него връхлетя обичаната му готвачка от националния тим, която той мощно и топло прегърна с необятна усмивка на терена./БТА

Now I get why Messi brutally rejected Salt Bae
— Def Noodles (@defnoodles)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР