ФИФА предприе първите си действия след скандала по време на

...
ФИФА предприе първите си действия след скандала по време на
Коментари Харесай

ФИФА предприе първи действия след скандала на мача Бразилия - Аржентина

ФИФА предприе първите си дейности след абсурда по време на международната подготовка сред Бразилия и Аржентина в неделя вечерта.

Пресслужбата на интернационалната футболна централа разгласи, че са стартирани дисциплинарни процедури против националните федерации на двете страни – Бразилската футболна конфедерация (CBF) и Аржентинската футболна асоциация (AFA).

Голямото футболно дерби на Южна Америка беше прекъснато в седмата минута, откакто представители на бразилската национална организация за хигиеничен надзор (Anvisa) и полицията нахлуха на терена и пробваха да арестуват аржентинските национали Емилиано Мартинес, Емилиано Буендия, Кристиан Ромеро и Джовани Ло Селсо. Четиримата е трябвало да се подложат на 14-дневна карантина, откакто преди този момент са обитавали в Англия, където играят за клубните си тимове.

„ Няколко публични лица, полиция и чиновници на санитарните служби са нахлули на терена малко след началото на мача, с цел да депортират футболисти. Това е безумство, само че все пак би трябвало да решим този проблем “, съобщи президентът на ФИФА Джани Инфантино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР