ФИФА потвърди, че Кристиано Роналдо не е вкарал първия гол

...
ФИФА потвърди, че Кристиано Роналдо не е вкарал първия гол
Коментари Харесай

Португалия: Роналдо вкара първия гол. ФИФА: Не е той

ФИФА удостовери, че Кристиано Роналдо не е вкарал първия гол за Португалия при успеха над Уругвай с 2:0 нощес, откакто технологията на " Адидас " посочила, че не е имало досег на №7 при центрирането на Бруно Фернандеш.

Първоначално Роналдо си намерения, че е вкарал деветия си гол на Световно, откакто опита да отклони топката с глава след центриране на Фернандеш за първия гол на " трите щита ".

Петкратният притежател на Златната топка отпразнува бурно попадението, макар че по-късно ФИФА го присъди на халфа. Фернандеш означи и втория гол от дузпа и Португалия удостовери мястото си на осминафиналите.

По-късно стана ясно, че делегацията на иберийците е подала тъжба до ФИФА, с цел да признае попадението на Кристиано. Според информации на разнообразни медии той е оповестил след срещата, че е докоснал топката. Самият Фернандеш пък се измъкна дипломатично - той помислил, че съотборникът му е играл с кълбото. Но нямало значение кой е голмайстор, значимото е, че е за Португалия.

" В мача сред Португалия и Уругвай, употребявайки технологията за досег до топката, сложена в нея, установихме дефинитивно, че няма контакт с топката от Кристиано Роналдо при гола ", заявиха от ФИФА.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР