ФИФА очаква да реализира същата печалба, която е предвидена в

...
ФИФА очаква да реализира същата печалба, която е предвидена в
Коментари Харесай

ФИФА прогнозира стабилни финанси, въпреки кризата с коронавируса

ФИФА чака да осъществя същата облага, която е планувана в четиригодишния бюджет за интервала 2019-2022, макар понижението на приходите поради рецесията от ковид, оповестиха от Световната футболна централа.

Предвидените загуби за 2020 година набъбнаха от 624 милиона $ до 794 милиона $ преди данъчно облагане, като измененията в календара на интернационалните мачове костват към 200 милиона $ загуби. В същото време ФИФА даде обещание финансова поддръжка за своите членове по време на рецесията поради пандемията от ковид.

Но в средносрочен проект ФИФА има вяра, че четиригодишния бюджет въпреки всичко ще върне плануваната облага от 100 милиона $. Доходите значително зависят от Световното състезание в края на 2022 година в Катар, което се чака да донесе доходи от над 1.6 милиарда $.

Преработеният бюджет би трябвало да бъде утвърден от Конгреса на ФИФА на 18 септември. Всичките 211 страни членки ще се съберат онлайн и могат да одобрят потреблението на видео връзка, а не на персонални срещи в бъдеще.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР