ФИФА може да даде голям тласък на шансовете на САЩ

...
ФИФА може да даде голям тласък на шансовете на САЩ
Коментари Харесай

Мачовете от Висшата лига се доближават до това да се играят в САЩ след решението на ФИФА

ФИФА може да даде огромен подтик на възможностите на Съединени американски щати да семейства мачове от Висшата лига на американска земя.

Ръководният орган на футбола преди този момент беше изрично срещу концепцията лиги да играят мачове отвън своите „ домашни “ територии. Но в този момент те направиха противоположен завой, който може да накара игрите на непозната територия да създадат крачка по-близо до това да станат действителност.

ФИФА се отдръпна предишния месец от правосъдно дело сред шефовете на американския футбол и промоутърите Relevent Sports по отношение на опитите на първия да блокира мачове от Ла Лига, които се играят в страната.

Сега, съгласно The ​​Sun, ръководещият съвет на FIFA удостовери основаването на нова работна група, която може да предложи поддръжката си за проведени игри „ отвън територията “. Това евентуално би могло да отвори опция мачовете от Висшата лига да се организират в Съединени американски щати.

Въпреки че всяка съпротива от страна на управлението на футбола наподобява ще бъде отстранена, всяко решение за провеждан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР