ФИФА изпрати екип във Враца, където направи интервю със звездата

...
ФИФА изпрати екип във Враца, където направи интервю със звездата
Коментари Харесай

Голям Валери Божинов: Щастлив съм в Ботев /Враца/

ФИФА изпрати екип във Враца, където направи изявление със звездата на "Ботев " Валери Божинов. В него нападателят приказва за досегашната си кариера и за какво е приел офертата на врачани. Също по този начин Божинов показа, че към сегашния миг е играл за 15 тима. Плановете му са да смени още 5 клуба, след което да завърши с професионалния футбол.
"Навсякъде, където съм играл, съм го правил с огромна обич към футбола. Има две аргументи, поради които избрах "Ботев " (Враца). Първото нещо, е, че вторият ми татко е треньор тук. Второ, тъй като "Ботев " има дълга история и е скъп и почитан клуб в България. За мен е значимо, когато играя, да се усещам благополучен и да се любувам на играта. Тук това го има!”, стартира Божинов, след което се върна обратно във времето.
“Италия е втората страна, в която израснах. Моята кариера потегли оттова. Италия ми подаде ръка, направи ме да бъда Валери Божинов. В Англия имах сложни моменти, получих две травми, само че не виждам единствено отрицателните неща. Видях по какъв начин от нищо стана нещо. За негативно време "Манчестър Сити " стана огромен клуб. Всеки има огромен почит и почитание към "Манчестър Сити ". Сменил съм много страни и много тимове. Това ме прави по-мъдър, по-силен. Научавам езика и историята на страните. Научих доста неща. Във всеки един тим, в който съм бил, съм научил историята на клуба и града. Поставил съм си за цел да направя 20 тима. Тогава ще приключа кариерата си. В момента са 15-16. Това е в кръга на шегата, несъмнено. Но се надявам, че ще играя и в други тимове, ще видя още места ", пожела си звездата на врачани.
"Щастлив съм в "Ботев " (Враца), усещам се добре. Важното е да изпитваш любовта и уважението на всички в клуба, да знаеш, че хората те обичат. Така се усещам тук”, приключи Валери Божинов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР