ФИФА и УЕФА изпратиха писмо днес до БФС и Министерството

...
ФИФА и УЕФА изпратиха писмо днес до БФС и Министерството
Коментари Харесай

Градев за писмото от ФИФА: От БФС пак са се изгубили в превода

ФИФА и УЕФА изпратиха писмо през днешния ден до БФС и Министерството на младежта и спорта, с цел да обяснят мнението си върху обстановката с административните органи на българския футбол. В него от страна на Борислав Михайлов и хората му се твърди, че организациите застават твърдо зад тях, само че от оповестената къса информация се вижда, че няма нищо сходно. Това твърди юристът по спортно право и член на екипа на Димитър Бербатов Георги Градев в своя обява в обществените мрежи.

„ Бившите ръководители на БФС още веднъж са се изгубили в превода “, безапелационен е той.

Градев изясни още, че УЕФА не може да има право на отношение към вътрешните каузи на българския футбол и акцентира, че това право е единствено на ФИФА.

„ Има голямо несъотвествие с оповестеното от някогашния ИК на БФС и декларираното преди ФИФА и УЕФА. Все още въпросното решение на някогашния ИК на БФС не е видяло бял свят “, гласи още обявата на Георги Градев.

Междувременно на днешното изключително съвещание на Изпълкома бе взето решение няколко клуба, отпред с ЦСКА, да заплатят санкция в размер на 15 хиляди лева за присъединяване си в конгреса на 18 март, който същият анулира при започване на месеца, само че все пак реши да резервира зала в НДК за необявено мероприятие. Мнозина заподозряха, че е готвен конгрес без присъединяване на Димитър Бербатов и поддръжниците му.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР