ФИФА е получила общо 6586 заявки за участие в новия

...
ФИФА е получила общо 6586 заявки за участие в новия
Коментари Харесай

ФИФА с нов изпит за футболни агенти

ФИФА е получила общо 6586 поръчки за присъединяване в новия изпит за футболни сътрудници, като писмата са от 138 страни от всичките 211 членки на централата.

В изказване от Цюрих от през днешния ден се споделя, че изпитът е плануван за 19 април, с спомагателни изпити, планувани за 20 септември и за май и ноември през идната 2024-а година.

Изпитът е част от новата лицензионна система на ФИФА, която влезе в действие през януари и " покачва професионалните и етични стандарти за специалността на футболните сътрудници, като по този метод води до увеличение на качеството на предоставяните от тях услуги ". Самите сътрудници обаче не считат по този начин и някои от огромните компании към този момент търсят разновидности да избегнат рестриктивните мерки на ФИФА. Според тях, задачата е сътрудниците да бъдат отстранени от процеса и по този начин да остават повече пари за футболистите.
 Лапорта написа до ФИФА и УЕФА, с цел да избави Барселона от наказване
Лапорта написа до ФИФА и УЕФА, с цел да избави Барселона от наказване

Шефът на водача в LaLiga се пробва да се състезава с времето пред лицето на възходящите закани

След като преминат изпитите, ще има един временен интервал до 1 октомври, а след това единствено лицензирани сътрудници ще имат право да работят във футболната промишленост.

" Значителният брой заявки, които получихме, удостоверява концепцията ни, че доста хора по света чакат с неспокойствие да работят в границите на новата регулаторна рамка. Тя ще подсигурява и съществени стандарти за обслужване на футболните сътрудници и техните клиенти посредством добре дефинирани правила и нараснала сигурност за всички ", споделя юридическият началник и отговорник за акомодацията на документите във ФИФА Емилио Гарсия Силверо.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР