Fidelity, един от големите мениджъри на активи, предприе важна стъпка,

...
Fidelity, един от големите мениджъри на активи, предприе важна стъпка,
Коментари Харесай

Още един финансов гигант подава заявление за Етериум ETF

Fidelity, един от огромните мениджъри на активи, предприе значима стъпка, като подаде публично заявление за спот Етериум ETF.

Официалното подаване на документи в SEC дефинира Fidelity като индивид, виновен за ръководството на Етериум тръста, а тръстовото сдружение в Делауеър служи като настойник.

В заявката за регистрация се акцентира, че всяка акция ще съставлява дробен бенефициален дял в чистите активи на “ “. Определено е активите на тръста да се състоят от ETH, държани от Департамента за финансови услуги на Ню Йорк от името на “ “.

Ако получи утвърждение, Fidelity има за цел да даде услугите на спот ETH борсово търгуван фонд до своята клиентела, като евентуално разшири достъпа на нови институционални клиенти до сферата на криптовалутите.

Биткойн и Етериум се открояват като две от водещите криптовалути във връзка с размера и цената на търговията. Подобно на Биткойн , съгласно мнозина Етериум може да претърпи незабравим скок в цената след новината зa утвърждение на мечтаният ETF от страна на Fidelity.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР