Fibank със специални предложения за Св. Валентин и 8 мартFibank

...
Fibank със специални предложения за Св. Валентин и 8 мартFibank
Коментари Харесай

Fibank със специални предложения за Св. Валентин и 8 март

Fibank със специфични оферти за Св. Валентин и 8 март
Fibank (Първа капиталова банка) предлага на своите клиенти посредством своя онлайн магазин Gold&Silver нови неустоими оферти за идните празници Св. Валентин и 8-ми март: сребърна цветна монета за влюбени „ Св. Валентин ”, сребърно сърце с холограма, златно кюлче-медальон – Фея и куп други оферти, оповестиха от банката.

Стандартната цена на сребърната монета за влюбени „ Св. Валентин ” е 125 лева, сребърното кюлче-медальон EMO JOY Kiss коства 100 лева, а сребърното сърце с холограма – 55 лева

В интервала от 08 февруари до 08 март 2019 година всички дванадесет продукта, включени в промоцията, ще се оферират с 5% отстъпка.

Сребърната монета „ Св. Валентин ” е с цветно изображение на две сърца, направена от 1 тройунция сребро с най-висока проба 999/1000. Монетата е с диаметър от 40.7 мм и се продава в първокласна кутийка под формата на сърце, украсена с кристали „ Сваровски ”.

За първи път в България – Първа капиталова банка продава кюлчета-медальони от серията EMO JOY. Авангардните талисмани са направени в най-престижната швейцарска рафинерия ПАМП, чийто формален представител за България е Fibank.

Повече информация за настоящата промоция и всички артикули, които са включени в нея, можете да откриете и в уеб страницата на банката: https://my.fibank.bg/GoldShop /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР