Fibank (Първа инвестиционна банка) започва от днес да предлага на

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) започва от днес да предлага на
Коментари Харесай

Fibank пуска услугата Apple Pay и за клиентите си с карти VISA



Fibank (Първа капиталова банка) стартира от през днешния ден да предлага на своите клиенти с издадена дебитна или кредитна карта VISA услугата Apple Pay - по-сигурен, безвреден и конфиденциален метод за заплащане, който разрешава на клиентите да избегнат предаването платежната си карта на други лица, докосването на физически бутони или боравенето с пари в брой - а също употребява силата на iPhone, с цел да отбрани всяка една трансакция.

Клиентът би трябвало просто да приближи своя iPhone или Apple Watch до платежния терминал, с цел да извърши безконтактно заплащане. Всяка покупка с Apple Pay е сигурна, тъй като е удостоверена с Face ID, Touch ID или ключова дума за устройство, както и с неповторим еднократен динамичен код за сигурност. Apple Pay се приема в магазини за хранителни артикули, аптеки, таксита, заведения за хранене, кафенета, молове и доста други места.

Клиентите могат също да употребяват Apple Pay на iPhone, iPad и Mac, с цел да вършат по-бързи и комфортни покупки в приложения или в мрежата посредством Safari, без да се постанова да основават сметки или неведнъж да вкарват информация за заплащане и доставка. Apple Pay улеснява, наред с други неща, покупките на хранителни артикули, онлайн извършването на покупки, превоза и паркирането. Apple Pay може да се употребява и за осъществяване на заплащания в приложения на Apple Watch.

Сигурността и поверителността са в основата на Apple Pay. Когато клиентите употребяват кредитна или дебитна карта VISA с Apple Pay, действителните номера на картите не се съхраняват на устройството, нито на сървърите на Apple. Вместо това се присвоява Device Account Number - неповторим акаунт номер на устройството, който се криптира и съхранява несъмнено в Secure Element - сертифициран чип по промишлен стандарт, предопределен за безвредно запазване на платежната информация в устройството.

Настройката на Apple Pay е лесна. Просто отворете приложението Wallet на своя iPhone, докоснете + и следвайте стъпките за прибавяне на кредитните или дебитни карти VISA на Fibank. След като клиентът добави карта към iPhone, Apple Watch, iPad или Mac, той може незабавно да стартира да употребява Apple Pay на това устройство. Клиентите ще продължат да получават всички награди и изгоди, предлагани от картите на Fibank.

За повече информация за Apple Pay, посетете:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР