Fibank (Първа инвестиционна банка) за поредна година е отличена в

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) за поредна година е отличена в
Коментари Харесай

За поредна година Fibank е любима марка на българите -

Fibank (Първа капиталова банка) за поредна година е отличена в категорията „ Финансови институции " на единствената потребителска ранглиста у нас „ Любимите марки “. В четиринадесетото издание на класацията се включиха над 45 000 консуматори. Те гласоподаваха в 3 стадия, като на финала се състезаваха трите марки с най-хубави резултати. Призът получи госпожа Минка Михайлова, шеф „ Съответствие, регулации и стандарти “ във Fibank.

„ Да си обичана марка на българите не се реализира елементарно. Изисква се доста труд и неизменност, само че да те избират за поредна година като обичана марка, това е освен мотив за горделивост, само че и самопризнание за професионализма на всички чиновници на Fibank “, показа госпожа Михайлова.

Освен наградата „ Любима марка “ на българите, уредниците отличиха и Илона Станева - шеф „ Маркетинг и реклама " на банката, която получи оценката „ Бранд управител на годината ". В тази категория се отличават хората, които са съдействали с креативност, новаторска тактика и съответен информационен проект за мощното наличие на продукта и прочувствената му връзка с потребителите.

Това, което прави неповторима класацията „ Любимите марки " е, че тя не разчита на жури при номинациите и гласуването, а само на гласоподаване от страна на потребителите. Инициативата е израз на потребителските желания към дадени марки в разнообразни браншове.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР