Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своята специална програма Smart lady,

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своята специална програма Smart lady,
Коментари Харесай

Fibank представи своята специална програма в подкрепа на жените в бизнеса

Fibank (Първа капиталова банка) показа своята специфична стратегия Smart lady, която е ориентирана към всички дами, които са бизнесмени и заемат основни позиции в бизнеса на специфична работна закуска.
Програмата е плод на дълги изследвания, диалози с специалисти и бизнес дами.Тя е самобитно продължение на линията за кредитни карти First Lady, която Първа капиталова банка и Diners Club предложиха на бизнес дамите. Партньор на Fibank по програмата са MasterCard и Съюз създадено в България.

Целта, която банката желае да реализира с програмата Smart Lady, е да се утвърди като сполучлив бизнес сътрудник на всяка дама, решила да пребори клишето, че бизнесът е непокътната територия единствено за мъже. Това съобщи Севделина Василева,която е изпълнителен шеф на Fibank.

Василева разкри, че Smart lady е компилация освен от благоприятни условия за кредитиране, ориентирани към бизнес дамите, само че и включва в себе си редица други финансови и нефинансови решения, които да предложат на дамите поддръжка, сигурност и успокоение посредством специфични застраховки, като кандидатстването по европейски стратегии също ще бъде допустимо. Но програмата главно ще бъде ориентирана към бизнеси, които към този момент имат история зад себе си, а не такива, които занапред започват своята активност.

Smart Lady предлага необятна гама от кредитни артикули при преференциални и в същото време гъвкави условия, като ниска цена и такса по заемите, комфортни погасителни проекти, дълъг период на погашение - до 15 година за капиталови заеми, а за оборотни средства до 5 години.

Освен всичко това банката е планувала и опция за изцяло обслужване на компанията, който да включва и в допълнение здравно обезпечаване за достъп до качествени здравни услуги и профилактика, като бременните ще мога да избират, даже, своя екип, който да дава отговор за тяхната безпроблемна бременност.

По време на майчинството си дамите ще получат опцията да понижат месечните си вноски до 75% в интервал от 15 месеца. През това време банката няма да изисква вноска по главицата на потребления заем.

Към Smart Lady щу има и редица спомагателни привилегии като спестовна сметка с възходяща рентабилност за бъдещето на децата, безвъзмездна дебитна карта за тийнейжърите, а също по този начин и включена застраховка при рак на гърдата, отстъпки при покупки в над 400 търговски обекта, достъп до ВИП салони на летищата и редица други клубни привилегии.

Значителното преимуществото, което Fibank ще обезпечи на дамите, обаче, е финансовият тил и съдействие на всеки един стадий от тяхното развиване.

Банката ще организира редица конференции, образования и семинари, където дамите ще могат да обменят опит и да получат професионални препоръки.

„ В началото бях скептично надъхан, тъй като мислех, че ще се получи още едно разделяне, само че в нашата страна, генерално, няма „ повеи " на каквато и да е било дискриминация ", сподели Кънчо Стойчев, който е социолог и ръководител на Управителния съвет „ Произведено в България - Съюз на дребния и междинен бизнес ".

Не се раждаме идентични, само че би трябвало да се борим за равнопоставеност във връзка с изискванията ни на живот, добави Стойчев.

В края на събитието Надя Кошинска, която е член на Управителния съвет на Fibank и шеф на Дирекция „ банкиране на дребни и междинни предприятия ", показа ролята на банките като финансови институции в поддръжка на развиването на дамите в бизнеса, като даде образци за позитивния опит на банката, който е натрупала в своята 25-годишна история.



На въпроса от кореспондент на организация " КРОСС " : " Като приказваме за бизнес дребен, междинен или наедрял доколко е насочена програмата към започващия бизнес и какво планува за този бизнес или ще работи с към този момент открили се компании на пазара? ".

Севделина Василева отговори: " Към момента опциите, които програмата предлага са финансиране на бизнес с поръчителство или без, само че когато има история. Работим интензивно с цел да наградим опцията за разпределяне на финансов запас за започващи предприятия, които нямат история или настояща активност, само че все още не можем да предложим напълно такова предложение.

Искам единствено да направя следната вметка - добре е да си дадем сметка какво е започващ бизнес. През последните 5 години, когато се кажеше започващ бизнес, се разбираше бизнес, стартиран от младежи. Обикновено тези бизнеси са обект на финансиране от фондове, допустимо е да се направи съдействие с тях или други стратегии, нормално подкрепени от страната. Работим интензивно в тази посока и се надявам напълно скоро да има позитивни вести ", добави още Василева.

Предвидено е програмата да еволюира с времето съгласно желанията и потребностите на дамите, тъй като с изключение на мощна мощ на икономическия напредък, те са и носители на фамилните полезности.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР