Fibank (Първа инвестиционна банка) предостави голямата награда на победителя в

...
Fibank (Първа инвестиционна банка) предостави голямата награда на победителя в
Коментари Харесай

Fibank връчи голямата награда на победителя в кампанията за карти Visa

Fibank (Първа капиталова банка) даде огромната премия на спечелилия в промоционалната акция за дебитни и кредитни карти Visa, на изискана гала в София.

Председателят на Управителния съвет и Главен изпълнителен шеф на Fibank, господин Никола Бакалов, и госпожа Красимира Райчева, управител на Visa за България, връчиха ключа за авангардния plug-in хибрид Audi Q5 quattro на печелившия участник. В лотарията бяха изтеглени също и трима клиенти, които получиха електрически колела.

В акцията имаха опция да се включат всички клиенти на банката - физически лица с дейна карта Visa, издадена от Fibank преди 1 май 2023 година (включително в случай че картата е добавена към мобилно устройство – смарт телефон или часовник с алтернатива за плащане). Условието беше да се извършат най-малко 10 заплащания с картата през всеки един от месеците май, юни и юли 2023 година Отчитаха се заплащанията в търговски обекти в страната и в чужбина, онлайн и във физически магазини с ПОС-терминали. Всяко в допълнение заплащане, направено над минимума от 10 заплащания, носеше на клиентите по още един спомагателен късмет в тегленето на премиите. Имената на спечелилите бяха изтеглени на инцидентен принцип на 18 септември 2023 година, в наличието на нотариус.

„ Изключително се веселя да споделим отличните резултати от взаимната ни акция с сътрудниците от Visa и Audi и да връчим тези страхотни награди на нашите клиенти. В актуалното ни всекидневие, те чудесно се вписват с поетата от Първа капиталова банка ESG политика. Стремим се да предоставяме гъвкави финансови решения за нашите клиенти и по тази причина непрекъснато надграждаме предлаганите от банката картови артикули. В тази връзка, с сътрудниците от Visa напълно скоро ще представим новата премиум бизнес карта Visa Platinum, съчетаваща улеснение, разкош и деловитост “, означи господин Бакалов.



„ Visa поддържа световния преход към електрически транспортни средства, като си сътрудничи с участници в екосистемата от зарядни станции, с цел да усъвършенства цялостното преживяване на потребителите при зареждане. Щастливи сме, че партньорството с Fibank ни разрешава да насърчим потребителите, които одобряват цифровите преводи и устойчивия метод на живот. Като един от международните водачи в цифровите разплащания, Visa се ангажира да дава на потребителите тъкмо това, което желаят: безпроблемни заплащания и благонадежден бранд, на който могат да разчитат “, сподели Красимира Райчева, управител на Visa за България.

Повече информация за предлаганите от Fibank дебитни и кредитни карти може да бъде открита на уеб страницата на банката:, на телефон: *2265, както и във всеки от офисите в цялата страна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР