Фиаското, което Алек Младенов направи с твърде голяма небрежност и

...
Фиаското, което Алек Младенов направи с твърде голяма небрежност и
Коментари Харесай

"Милионерът" Алек хвърли нова бомба: Всичко си ми е наред! СНИМКИ

Фиаското, което Алек Младенов направи с прекомерно огромна немарливост и лека ръка по време на трагичния край на " Ергенът " предстоящо му докара единствено главоболия, написа show.blitz.bg

Социалните мрежи преливат от мемета и подигравателни мнения, а в това време милионерът, по който до неотдавна въздишаха куп дами, хвърля следващата порция надменност, броени дни след края на сантименталното риалити в ефира на bTV.

Каквото и да кажа – хората ще си вадят заключения, само че не ми е повлияла, декларира " Ергенът " Алек най-невъзмутимо след серията от нападки по свои адрес, които дори не наподобява скоро да затихнат.

Поведението на последния ерген Алек, който на финала изостави две влюбени дами пред спонтанния обред, се трансформира в една от най-коментираните тематики в последните дни. А меметата в мрежата валят като из ведро

А съгласно мнозина повода той да вземе това решение е майка му, която смяташе, че нито Маги, нито Надежда са почтени за сина й, като ги дефинира за възрастни и изрази извънредно скептично мнение за тях. А в същото време Алек единствено я слушаше, което сътвори усещане, че е мамино момченце.

" Може да не съм бил напълно справедлив и правилен във всяко нещо, само че съм реагирал по метод, който считам за правилен за себе си по отношение на обстановката. Взел съм си верните уроци и това към този момент е зад мен. Това е животът просто ", съобщи милионерът в първото си тв изявление след шоуто.

И побърза да разясни: " Аз върша първата крачка, само че в тази обстановка там те вършиха първата крачка. Усетих, че са хубави дами. Беше ми доста прелестно. Надявам се да са добре. И съм сигурен, че както за мен, по този начин и за тях, това е било едно доста хубаво прекарване с доста хубави уроци за мен и за тях. Искам да са добре. "

На въпрос дали сега изпитва някакви усеща към една от двете дами, Алек бе безапелационен, че не, не изпитва нищо, с което в допълнение си навлече гнева в обществените мрежи. Но пък другояче съобщи, че в случай че в този момент Маги и Надя бяха до него, щял да ги прегърне и да ги пита по какъв начин са с усмивка.

" Имам възприятието, че те са ми като приятели от войната. Като ветерани, като сътрудници и сътрудници ги усещам поради общото прекарване там. Защото това премеждие е един път в живота ", съобщи Младенов, който незабавно бе предизвикан и с още един въпрос - какво би направил, в случай че същото нещо се бе случило със сестра му.

" Първо ще следя средата, в която се случва. Ще се опитам да проучвам обстановката за двете страни. И по-късно ще посочвам с пръсти ", отвърна досегашният най-желан тв ерген.

А дали майка му му е повлияла за крайното решение, Алек Младенов изясни по този начин: " Каквото и да кажа – хората ще си вадят заключения. Не, не ми е повлияла. Нямам желание да се боря против хорското мнение. Моят живот си продължава с така и така предаване. Всичко си ми е наред. Благодаря ви доста! " /show.blitz.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР