Фиаско се оказа бургаският концерт от турнето на Мария Илиева.

...
Фиаско се оказа бургаският концерт от турнето на Мария Илиева.
Коментари Харесай

Пълен Провал За Мария Илиева В Бургас

Фиаско се оказа бургаският концерт от турнето на Мария Илиева. Пейките в Летния спектакъл на крайбрежния град нормално побират 2250 души, само че за певицата на “Как се мяташ, по какъв начин го бараш” нямаше толкоз искащи.

Тя притегли едвам 200-300 фенове на спектакъла си “Всичко” по-миналата неделя. Не й оказа помощ и наличието на Стефан Илчев в шоуто. Победителят в “Като две капки вода” беше пристигнал за кадем, само че, уви, оказа се, че на вятъра си е дал труда.

Ядосана от неналичието на аудитория, Мария отхвърли да излезе на бис след края на концерта. Малкото аудитория в Летния спектакъл дълго ръкопляскаше, с цел да я привика още веднъж на сцената, само че 41-годишната брюнетка не откликна на този вик.

“Нямаше хора, тъй като денят беше дъждовен”, съобщи на музикантите си Илиева, когато и последният прожектор угасна. Думите й обаче звучаха смехотворно, тъй като над Летния спектакъл има тента, която пази феновете от превалявания.

Желаещите за фотоси и подписи също не бяха доста. Само 5-6 индивида изчакаха Мария до първокласния й мерцедес, с цел да се щракнат за спомен с нея, написа Уикенд. “Как ли си е купила тази скъпа кола, откакто никой не върви на концертите й”, чудеше се бургазлийка в тийнейджърска възраст, до момента в който обикаляше край лимузината.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР