Фейсбук За втора поредна седмица в Игри на волята: България“ дама

...
Фейсбук
За втора поредна седмица в Игри на волята: България“ дама
Коментари Харесай

Пловдивчанка първо уби мъжете в Игри на волята, а после направи голям жест

 Фейсбук За втора поредна седмица в " Игри на волята: България “ дама съумява да надделее над мъжете в нощните капитански борби. Шампионката по бикини-фитнес - пловдивчанката Елена разгроми Морунов и Туджаров в борба за издръжливост. Тя устоя цели 56 минути с вдигнати ръце и съвсем на пръсти. Капитаните на Бойците и Приключенците не се оправиха с изометрията и си потеглиха мокри и с празни ръце от Арената.  

След края на борбата Елена трябваше да вземе значимо решение – да получи 50 гроша за персонални облаги или да избере преимущество за племето на Шампионите в утрешната първа номинационна борба. Без да се колебае, тя сложи тима пред себи си и подсигурява той да е стъпка пред останалите в идната игра.

Голяма изненада откри Симеон на Плажа на отшелника след извоюваната победа против Елия през вчерашния ден. Неговата обичана птица Хариет го чакаше на самотната локация. Женският сокол е подготвен от Симеон и е една от двете птици, които той отглежда. Хариет ще бъде приятел на Отшелника, а напълно скоро следва феновете да видят на какво е теоретичен соколът.

В племето на Бойците към този момент се виждат първите пропуквания в връзките сред играчите и първите разделения. При Приключенците гладът и неудобствата към този момент имат отражение, създавайки предстоящо напрежение сред съотборниците. Как ще се развият връзките отсега нататък? Какво ще се случи на номинационната борба? Кое племе ще се избави и кое ще отиде на родов съвет? Какво ще бъде преимуществото на Шампионите и ще им помогне ли да победят? – феновете ще схванат тази вечер.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР