Фейсбук Вече бившият зам.-областен управител на Варна Илиян Карагьозов сподели емоционален

...
Фейсбук
Вече бившият зам.-областен управител на Варна Илиян Карагьозов сподели емоционален
Коментари Харесай

Илиян Карагьозов на сбогуване: Работих с любов към региона и вложих всички сили за развитието му!

 Фейсбук Вече някогашният зам.-областен шеф на Варна Илиян Карагьозов показа прочувствен коментар в обществената мрежа по отношение на освобождението си от поста, видя Varna24.bg . Медията ни го разгласява без редакторска интервенция: 

" Днес /29 май/ със заповед на служебния министър-председател бях освободен от длъжността зам. регионален шеф на област Варна!

Изразявам своята дълбока признателност на всички през годините на взаимна работа в приятелския екип за човешкото отношение и подпомагане при решение на всички въпроси.

Чувствам се задоволен от постигнатото! Работих с обич към района и вложих всички сили за развиването му! Работих за одобряването на публичната задача и престижа на институцията с множеството персонално мои начинания през годините, отличени от другите институции, утвърждаващи държавността и поощряващи гражданското общество и общественици и деятели на разнообразни професионални браншове! Създадох за първи път в България на регионално равнище персонални мои приемни против корупцията по общини за повишението на доверието на жителите в държавността!

Организирах първата в България на регионално равнище статистика в държавния уред по отношение на равнопоставеността на дамите и мъжете и на дискриминирането по пол, както и организирах първите срещи за страната с локалните органи на властта за нейното ограничение! Създадох първия в България Областен съвет по професионално обучение, където свързах бизнеса с учебните заведения за решаването на огромния публичен проблем с неналичието на квалифицирани фрагменти! Организирах непрекъснато полицейско наблюдаване за запазване на културно-историческото завещание в региона!

Специални благодарности на всички служители на реда от Икономическа полиция, които неразделно бяха до мен през образователните 2017-2018г,2018-2019г. и 2019-2020г. във всички учебни заведения на Варненска област по моята самодейност, " Превенция на корупцията " и изнесохме стотици презентации пред бъдещето на страната: учениците-нашите деца!

Създаденият от мен за пръв път Областен съвет по туризъм събра туристическия бизнес с държавните локални органи и оказа помощ в решаването на доста проблеми за този така значим структороопределящ бранш на района!

Сложен мандат, изпълнен с голям брой провокации и съществени тествания, като най-сериозното е пандемията от COVID-19, само че всичко това ни правеше по-силни и сплотени!Работихме в разговор с всички институции и успяхме да осигурим успокоение и сигурност на жителите! Огромно благодаря на всички лекари!

Благодаря на сътрудниците от политическия кабинет, зам.-областния шеф, господин Петър Манчев, и регионалния шеф, господин Стоян Пасев, и чиновниците на Областна администрация, експерти и специалисти, с които се справихме чудесно с всички нелеки задания!

Благодаря на всички някогашни министри, зам. - министри, началници на политически кабинети за положителната връзка при решение проблемите на района!

Благодаря на ръководителите на държавни институции в региона и на всички кметове, с които работихме в чудесно взаимоотношение и грижа към общините и района!

Благодаря на публицистите за обективното отразяване!

Моля да приемете моите извинения, в случай че съм обидил някого - постоянно съм се управлявал от ползите на страната и района и съм работил в полза на жителите!

Благодаря на всички!

За мен бе въпрос на чест да бъда зам.областен шеф на Варненска област!

Искрено ваш - Илиян Карагьозов! Бъдете здрави!!! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР