Фейсбук В УМБАЛ Бургас са докарани от Спешна помощ шестима души,

...
Фейсбук
В УМБАЛ Бургас са докарани от Спешна помощ шестима души,
Коментари Харесай

Казаха какво е състоянието на пострадалите в кошмарната катастрофа в Айтос!

 Фейсбук В УМБАЛ Бургас са докарани от " Спешна помощ " шестима души, за който Burgas24.bg към този момент заяви. По данни на незабавните медици от колите за спешна помощ, други потърпевши не се чакат. Трима от пациентите са леко потърпевши, останалите трима - приблизително тежко.

Предстоят още проучвания, в това число образни, и съвещания за уточняване на положението с други експерти от болничното заведение. По първична преценка на експертите в Шокова зала, към този момент няма пациент с заплаха за живота.

 Припомняме, че случаят стана към 12.40 ч. на ул. " Хаджи Димитър " в Айтос.  Товарен автомобил " ДАФ " с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 51-годишен несебърлия, движещ се от Руен в посока кръговото придвижване, по неустановени досега аргументи в региона на Автогара - Айтос лишава преимуществото и позволява ПТП с пресичаща по пешеходна пътека пешеходка, след което блъска намиращите се по ул. " Хаджи Димитър " и евентуално изчакващи аления сигнал на светофара седем пътни транспортни средства, с изключение на леки коли, измежду тях има и микробус.

От случая джип " Тойта рав 4 ", с търговищка регистрация се самозапалва. Пътуващата на задната седалка 28-годишна жена от Търговище умира на място. Към момента в посока УМБАЛ - Бургас са откарани голям брой потърпевши, чието здравословно положение е в развой на изясняване.

Айтоската улица " Хаджи Димитър " - от Автогара - Айтос до кръговото кръстовище, е затворена за придвижване, като на място работят полицейски екипи от бранш " Пътна полиция " ОДМВР - Бургас, Районно ръководство - Айтос и чиновници от " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Айтос. Предстои осъществяване на оглед на местопроизшествието. Пътният трафик в посока от и за Руен се прави през обходен маршрут.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР