Фейсбук В периода 1-3 октомври, в Спортна зала Варна, за 13-ти

...
Фейсбук
В периода 1-3 октомври, в Спортна зала Варна, за 13-ти
Коментари Харесай

Организират разпродажбата между приятели във Варна

 Фейсбук В интервала 1-3 октомври, в Спортна зала Варна, за 13-ти следващ път ще се организира разпродажбата Между другари, оповестиха за Varna24.bg уредниците. Ето и детайлности:

" Във фоайето на зала Конгресна в Спортна зала ще се организира е проведена сезонна ликвидация " Между другари " на доста непокътнати детски облекла и всевъзможни бебешки и детски артикули.

Разпродажбата се организира обичайно към този момент 7-та година като регулярно събитие със сезонен темперамент, което от ден на ден хора чакат. Това ще бъде 3-та ликвидация, която се организира по време на Ковид, със съблюдаване на оптималната сигурност и в сходство с противоепидемичните ограничения.

Все повече хора, както и такива, които към този момент неведнъж са взели участие, чакат разпродажбата. Едни разчитат, че могат да закупят всичко належащо за децата си за идния есенно-зимен сезон, на доста по-добри цени. Други - да продадат към този момент неизползваните движимости от техните деца, а като Продавачи сами могат да дефинират какво и на какви цени да продават, с цел да завоюват спомагателен приход.

Мисията ни е на фона на консуматорското общество, в което сме се трансформирали, замърсяването и прекомерната продуктивност, благодарение на разпродажбата да удължим живота на движимостите, които всички използваме за децата си - от облекла, през играчки, аксесоари, до колички, мебели и доста други.

Тъй като всички знаем какъв брой бързо порастват децата ни, в множеството случаи те не съумяват да износят дрешките си, към играчките бързо губят интерес, проходилки, шезлонги, колички и доста други, бързо биват надраснати. Всички тези движимости може да са остарели за едни, само че да станат нови за други! Това е идеална опция да им дадем втори живот!

С привършване на разпродажбата се събират дарения за деца и бебета, които биват разпределяни измежду нуждаещи се домове и фамилии. Тук е моментът да отбележим, че организации с такива цели, които оказват помощ на нуждаещи се, могат да се свържат с нас в седмицата на разпродажбата, с цел да се опитаме да им помогнем, предоставяйки им дарения, от събраните след разпродажбата.

Разпродажбата " Между другари “ е придобила много известност във Варна и района. Това ни стимулира да се насочим и да търсим съидейници за провеждането й и в други градове на страната.

С неспокойствие чакаме през идващите почивни дни (1-3 Октомври) да бъдем посетени от доста бъдещи и сегашни родители! ", оповестяват уредниците.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР