Фейсбук Тялото на 35-годишния Васил Арабаджиев е било открито в река

...
Фейсбук
Тялото на 35-годишния Васил Арабаджиев е било открито в река
Коментари Харесай

Откриха тялото на българин в река Рейн

Фейсбук Тялото на 35-годишния Васил Арабаджиев е било намерено в река Рейн край немския град Кобленц на 6 февруари. Младият мъж бил от близо месец в неопределеност, като сестра му подала сигнал в полицията във Франкфурт на 12 януари, заяви "24Родопи ". На брега, наоколо до мястото, където било извадено тялото, са открити облеклата на кърджалиеца. В тях не били открити персонални документи, мобилен телефон или пари. Това навело проверяващите към версия за ликвидиране за обир и опит да бъдат заличени следите.
Местни медии съобщили, че проверяващите работят по всички вероятни версии. Близки на Арабаджиев обаче считат, че гибелта му е в резултат на трагичен случай. Младият мъж, ученик на Техникума за публично хранене в Кърджали, бил забелязан за последно на 10 януари, към 4 часа, в кафене в квартал "Нийд " в Франкфурт на Майн. Момичето, което го е видяло последно, споделило, че Васил изглеждал смутен.

Сестра му го записала в полицията като липсващ на 12 януари, а на 14-ти на брега на река Майн във Франкфурт са открити облеклата му. Трупът е изваден от река Рейн на 6 февруари в региона на Кобленц, на към 150 км от Франкфурт. Резултатите от аутопсията демонстрират, че няма следи от принуждение. Погребението ще бъде в събота в кирковското село Дружинци.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР