Фейсбук Цветанка Ризова плаши столичани с шофиране в стил мутра от

...
Фейсбук
Цветанка Ризова плаши столичани с шофиране в стил мутра от
Коментари Харесай

Цветанка Ризова плаши столичани с шофиране в стил мутра от 90-те

 Фейсбук Цветанка Ризова плаши столичани с шофиране в жанр мутра от 90-те години на предишния век. Социалните мрежи гъмжат от скандални случаи с присъединяване на журналистката, за която съгласно коментиращите правилниците и законите на пътя явно не важат.

Пръв против нея скочи софиянец на име Михаил Минков, който я бе снимал по какъв начин е паркирала в жестоко нарушаване в квартал " Лозенец “, където живее. " Автомобилът зави непосредствено против знак В1 " Забранено е влизането на пътни транспортни средства “. Провикнах се: " Забранено е! “, а двама минувачи – очевидно съседи – отвърнаха: " Ма‘ни я тая – всеки ден го прави. Не ѝ пука! “. В това време МПС-то имитира паркиране посредством прекъсване близо ъгъла с " Добри Войников “ на близо метър от бордюра. Извадих си телефона, с цел да запечатам тези невероятни умения на кадър, когато лидерът на МПС-то го заряза освен прекрачило великодушната и необятна лента за паркиране, само че и с добре закривен волан, та предната гума още по-явно да крещи:

" Ще върша както си желая и не ми пука нито от Закон за придвижване по пътищата, нито от правилника за използването му, нито от това кой какво мисли или приказва! “. На репликите " Госпожо, неразрешено е да се движите в тази посока! “ и " Така не се паркира! “ лидерът на МПС-то учтиво отговори: " Благодаря! “, пресече уличката и влезе в постройката на ъгъла, против учебното заведение “, написа Минков към фотографията, на която е щракнал Ризова да слиза от колата си.

Под обявата му се появиха и други възмутени от държанието и шофирането на тв звездата. " И с тази, и с другата кола! Първия път за малко да ме блъсне, до момента в който пресичах! И най-нагло се ухили в опит за опрощение “, написа Елена Делчева. " Цветанка Ризова... преди няколко седмици в една директна на бул. " Витоша “ се движеше в насрещното, искайки очевидно да излезе на " Солунска “. Щеше да ме удари челно, тъй като нямаше никакво желание да спре и очевидно очакваше аз и колата зад мен да дадем " задна “, с цел да мине тя. Не ми е понятна тази нейна безочливост... “, оплаква се във фейсбук потребителката Десислава Костова.

Виолета Минчева пък написа: " Това е нейна " запазена марка “. Преди години спираше на входа на двора ни, цялостен с коли. Рецидивист се явява... необичайно за човек, който има искания да е публичен коректив. Добре би било неудобството от обявата ви да я върне към естествените правила... “.

Оказва се, че откакто видяла рецензиите по собствен адрес във фейсбук, Цветанка не просто не си взела поука и не се извинила за държанието си на пътя, само че и нахокала индивида, разгласил скандалната фотография. Самият той се оплака, че получил персонално известие от нея, в което пишело: " Здравейте! Благодаря Ви, че насочихте крадците и папараците към дома, в който пребивавам. Както и жълтата преса към персоналния ми живот. Радвам се обаче, че има безгрешни хора като Вас. “

" Не зная кого тъкмо окачествява тази персона като " жълта преса “ и " папараци “ – очевидно има много ниско мнение за практикуващите фотографи, журналисти и публицисти. Чудя се в кое ли занятие е тази персона, с цел да е така възвишена – над тези хора, че и над законите? В кой ли свят битува? “, добавя господинът, върху който тв водещата стоварила гнева с
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР