Фейсбук Свилен Максимов, съпругът на убитата журналистка Виктория Маринова, коментира пред

...
Фейсбук
Свилен Максимов, съпругът на убитата журналистка Виктория Маринова, коментира пред
Коментари Харесай

Мъжът на зверски убитата Виктория: Страх ме е за дъщеря ми, Северин може да посегне и на нея

 Фейсбук Свилен Максимов, брачният партньор на убитата журналистка Виктория Маринова, разяснява пред bTV присъдата на килъра Северин Красимиров, който направи цялостни признания и наказването му беше понижено.

" Ако би трябвало да сме точни той ще излезе на пандиза на 50 години – възраст, на която напълно умерено може да аргументи нещо такова на мен, на моята щерка, на някой различен елементарен човек. Така видяно, присъдата несъмнено не е обективна “, съобщи той. 

" Изглежда по този начин, че нарушителят има повече права, в сравнение с потърпевшите. Те несъмнено би трябвало да имат повече права “, добави Максимов.  

На въпроса дали той прости на Северин, откакто килърът се обърна с молба към него и към околните на Виктория, той отговори: " И да и не. В Библията написа, че би трябвало да се прости. Лично аз не мога. Да простя значи частично да го оправдая. Няма по какъв начин да оправдая сходна постъпка “

По думите му, дъщеричката му от Виктория, е добре, развива се, радва се на живота. Постоянно има някой с нея.

Максимов беше безапелационен, че 100% би застанал зад една самодейност с искане да не се понижават присъдите за тежки закононарушения след признания на причинителите.  

" Направете по този начин щото потърпевшите да имат повече права, те да почувстват, че са някои, те да почувстват вашата протекция, а не че за следващ път някой взема решение нещата вместо тях “, прикани Максимов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР