Фейсбук Специализирана операция на ГДБОП под ръководството на Окръжната прокуратура във

...
Фейсбук
Специализирана операция на ГДБОП под ръководството на Окръжната прокуратура във
Коментари Харесай

ГДБОП влезе в офиси на кабелни оператори във Варна, работили незаконно

 Фейсбук Специализирана интервенция на ГДБОП под управлението на Окръжната прокуратура във Варна с присъединяване на представители на Търговско дружество на Национална агенция за приходите и Комисията за контролиране на известията се организира във Варна, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура.

Действията са по формирано досъдебно произвеждане по член 172а, алинея 1 и по член 255 от Наказателен кодекс, които ангажират наказателната отговорност на всеки, който популяризира, излъчва или предава непознат обект на авторско или сродно негово право, и укрива налози.  

По инспекция на сигнал за лъчение на телевизионни стратегии без позволение на правоносителите са осъществени претърсвания и изземвания на два адреса, употребени от трите  сдружения. Иззети са компютърноинформационни данни и документи.

Установено, че заявените клиенти на тези сдружения е по-малък от действителния им брой за отбягване на установяването и заплащането на  данъчни отговорности.

Установени са и адреси, на които клиентите на услугата, предлагана нелегално от тези сдружения, плащали за популяризираните няколко десетки телевизионни стратегии.

Действията по следствието не престават.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР