Фейсбук Служителка на ОП Чистота е подала в полицията официална жалба

...
Фейсбук
Служителка на ОП Чистота е подала в полицията официална жалба
Коментари Харесай

Агресорът от Капана с грозно поведение и към жени

 Фейсбук Служителка на Оперативна програма " Чистота " е подала в полицията публична тъжба против Ивайло Пенов - притежателят на заведение, който преди дни атакува продавача на чорапи Митко в " Капана ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Евгения Арабаджиева, която е инспектор в предприятието, и още няколко жени  били нападнати по време на дежурство от Пенов. В началото единствено им крещял, а след това почнал да ги блъска. Поискал да чистят и под масите в заведението му. 

Арабаджиева незабавно уведомила шефа на " Чистота ", а той от своя страна алармирал органите на Министерство на вътрешните работи. След края на работното време Арабаджиева подала в Четвърто районно управление (на МВР) тъжба против притежателя на заведението и от свое име. 

" Недопустима е всяка демонстрация на експанзия към жители и изключително към хора, които извършват служебните си отговорности ", разяснява шефът на " Чистота ". Той допълни, че при всеки сходен случай би трябвало да се търси неотложно подпомагане от способените институции - " Общинска защита ", Общинска полиция и Министерство на вътрешните работи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР