Фейсбук След публикации на Varna24.bg и други медии, малкият Емо от

...
Фейсбук
След публикации на Varna24.bg и други медии, малкият Емо от
Коментари Харесай

Дарител осигури цялата сума, нужна за операцията на малкия Емо от Варна в Турция

 Фейсбук След изявления на Varna24.bg и други медии, дребният Емо от Варна получи късмет да бъде незабавно опериран в Турция, а след възобновяване си да пораства здрав и нехаен, заяви с неспокойствие майката на момченцето Силвия Емилова. 

Ето и прочувственият коментар на Силвия до медията ни:

" Скъпи другари, с наслада и неспокойствие ви оповестявам, че цялата сума от 10 900 евро, е дарена за интервенцията на Емо в Турция!

Искам от сърце да изкажа своята откровена признателност към депутата Делян Пеевски за предоставената сума в цялостния й размер, признателност и към упълномощеният от него Александър Георгиев, с който бе подписан контракта, както и на Добромир Радушев, за оказаното подпомагане и връзка с донора.

Не на последно място големи благодарности към варненските медии, и изключително на  Varna24.bg , за това, че бяха неразделно до фамилията ни, както при набирането на средства за интервенцията на дребния ми наследник Стели, по този начин и в този сложен миг, в който фамилията беше изправено пред ново тестване за незабавната интервенция на неговото братче Емо. 

Няма думи, подобаващи да опиша целия си почит към всички вас - познати и непознати хора с големи сърца. Няма думи, подобаващи да предадат страстта и вълнението за протегнатата ръка в подобен тежък миг.  

На 11 септември пътуваме с Емо за Истанбул, където ще се организира интервенцията на детенцето ни в болница Мемориал.  

Благотворителният базар " Бъдеще за Емилиян " с уредник Весела Георгиева, очакван за 12-13.09, ще се състои. Средствата, които ще бъдат събрани на него ще са нужни за контролния обзор на Емо след интервенцията. 

С горделивост ви оповестявам: С една крачка напред стъпваме с Еми към триумфа! Господ да е с нас!

Бъдете здрави, благословени и с отворени сърца един към различен! Респект към всички вас! "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР